KAO U BAYWATCHU

VIDEO Jandroković odgovorio na izazov Zorana Šprajca: ‘Ako može voditelj RTL Direkta, mogu i ja’

Screenshot: Facebook/Instagram

Objavio je video na Facebooku na kojem se vidi kako skače u more i to na glavu

Predsjednik Hrvatskog sabora, Gordan Jandroković, prihvatio je ‘izazov’ našeg voditelja RTL Direkta Zorana Šprajca. Objavio je video na Facebooku na kojem se vidi kako skače u more i to na glavu.

“Izazov Baywatch 2020. Kad je mogao voditelj RTL Direkta, može i predsjednik Hrvatskoga sabora”, napisao je Jandroković ispod snimke.

Ovo nije prvi put da se predsjednik Hrvatskog sabora hvali svojim plivačkim umijećem. Javnosti je pokazao i kako se pliva delfin.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgordan.jandrokovic%2Fvideos%2F240719810654481%2F&show_text=0&width=261″ width=”261″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”

“Baš tako skače i proračun”, komentirao je jedan od korisnika Facebooka.

“Nema što, nakon ove demonstracije ljepote i stila nema mi druge nego se potpuno povući s plaže i baywatch biznisa. Mitch, čekam vas u studiju”, komentirao je Šprajc ovaj video.

Što se tiče tog izazova, naš Zoran Šprajc ljetos je na Instagramu objavio sliku s opisom: “Ako niste gledali Baywatch, sad gledate. To je sat za plažu na ruci morskog medvjeda”.

https://www.instagram.com/p/CDW0QVHJSTz/?utm_source=ig_embed

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari