KOMENTAR Zoran Šprajc ima rješenje za propalu nabavku borbene eskadrile!

Ekipa RTL Direkta za ministra obrane pripremila je zanimljiv poklon

 

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Natječaj za nabavku eskadrile borbenih aviona kao da su vodila mala djeca, a mališanima je to trebao biti najveći i najdraži božićni poklon ove godine. Ali eto, djeca ko djeca, htjeli su se igrati s velikim dečkima pa ih ovi izigrali ali zato mi nećemo.

Za malog Damira i njegove prijatelje koji su ostali bez svojih aviona mi smo pripremili komplet koji će im omogućiti da se i oni igraju pilota i aviona.

Za njih smo pripremili jedan aviončić, dosta je jeftiniji od ovih koje su dečki htjeli kupiti.

Cijela eskadrila ovakvih stajala bi negdje oko 600 kuna, dakle realno za te novce mogli bi i Srbima kupiti jednu eskadrilu čisto da se ovi naši imaju s kim igrati.

A pripremili smo im i jednu pilotsku kacigu, malo jest zastarjela ali taman je u skladu s tehničkim stnadardima koje danas ima Hrvatsko ratno zrakoplovstvo, a koje će nam nakon ovog natječaja po svemu sudeći takvo još dugo ostati.

Ali evo jako je važno i da ima dihalicu s kojom se može otići visokooo… Skroz u nebo pod oblake kako to vole naši zaigrani mališani iz MORH-a.

Evo kaciga je meni malo mala, piloti nekad nisu bili ovakve glavonje ali malom će Damiru biti taman. I sad, kako se igramo, evo tu je palica pa Damire, pazi na raketu!
Zoran Šprajc

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari