KOMENTAR ZORANA ŠPRAJCA: “Krstičević je pukao ko’ kokica na foru koju je Vidović pokupio iz Direkta”

Propala nabava borbenih aviona bila je logično, glavna meta oporbe

 

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Evo, zanimljivi komentari i na Grmojino povlačenje nakon što je Plenković krenuo prema njemu, izgleda da je premijer zauvijek izbrisao pridjev anemični.

A i ministar obrane Damir Krstičević u Saboru je izgubio živce i pukao ko kokica ali na dosta benignu provokaciju SDP-ovog Franka Vidovića koji je pokupio foru iz RTL Direkta. Vidović mu je na stol donio kutiju s maketom borbenog aviona na što je Krstičević pošizio, tresnuo kutiju o pod, počeo vikati pa su ga smirivali i premijer Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Cijelu scenu vidjet ćemo za koju minutu jer je bitan i kontekst u kojem se sve to dogodilo. Naime propala nabava borbenih aviona bila je logično, glavna meta oporbe, a ni aviončići koje je Krstičeviću i Plenkoviću na stol stavio Vidović nisu bili jedini aviončiči danas u sabornici, ali ni aviončići mali i veliki nisu bili jedina tema žestoke rasprave.
Zoran Šprajc

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari