KOMENTAR ZORANA ŠPRAJCA: Što je Pavelićeva slika na polici veća, a križ oko vrata teži – poštenje je manje

Hrvatska država za svakog Kuščevića i postoji samo zato da bi je mogli pljačkati oni, a ne oni drugi

Lovro Kuščević je inače veliki Hrvat i štovatelj lika i djela Ante Pavelića. U tom smislu istraga da je oštetio državni proračun i muljao sa zemljištima i stanovima i ne treba čuditi, ako je njegov idol mogao prodati i izdati pola države pa mu danas drže mise zadušnice, zašto on ne bi mogao ukrasti pola njive i postati ministar.

Jer pljačka države, općine ili nekog drugog hrvatskog dobra u mentalnom sklopu takvog velikog Hrvata i nije neki grijeh. Hrvatska država za svakog Kuščevića i postoji samo zato da bi je mogli pljačkati oni, a ne oni drugi.

Što je Pavelićeva slika na polici veća, a križ oko vrata teži, možete biti sigurni da je poštenje manje. To najbolje znaju vjerovnici Lovre Kuščevića, dakle ne vjernici, nego vjerovnici njegove bivše tvrtke koja je otišla u stečaj nakon što je Kuščević iz nje izvukao stan, sebi u džep stavio milijun, a vjerovnicima ostao dužan milijun i 200 tisuća kuna i na njihovo opće oduševljenje postao ministar i politički tajnik HDZ-a. U tom trenutku boljeg i većeg valjda nije bilo.
Vijesti.hr