KOMENTAR ZORANA ŠPRAJCA: Zašto Azimov misli da su hrvatski jeleni veći od ruskih?

Ne treba sumnjati u rusko-hrvatsko prijateljstvo, ali drug Azimov nas malo pravi bedastima, a to nije baš prijateljski

Ruskog veleposlanika Anvara Azimova danas je malo uzelo pa je u druženju s novinarima na Cvjetnom trgu, povodom Svjetskog prvenstva u nogometu, kazao da su Ruske banke došle pomoći Agrokoru kako bi osigurale stabilnost Hrvatske jer je to Rusiji važno. Istodobno je novinare zapitao zašto nam oko Agrokora nisu došli pomoći naši zapadni saveznici.

Ne treba sumnjati u rusko-hrvatsko prijateljstvo, ali drug Azimov nas malo pravi bedastima, a to nije baš prijateljski. Pa mu prijateljski treba objasniti da je Sber banka tj. njezin šef Herman Greff svojedobno dao kredit Ivici Todoriću jer je u njemu vidio jelena na kojem će dobro zaraditi, a Ivica Todorić je kod njega uzeo kredit jer je u Greffu vidio jelena koji će mu dat kredit kad mu više nitko kredit nije htio dati.

Teško je to Azimovu reći, ali na kraju je ruski jelen ispao veći. I to što ruski jelen u Agrokoru sada jede istu slamu kao i svi hrvatski jeleni, nije stvar rusko-hrvatskog drugarstva nego samo sličica iz životinjskog carstva.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari