O SILOVANIMA I POBAČAJU

VIDEO Markić: ‘”Ženino tijelo nije njezino tijelo. U njezinu tijelu je i tijelo jednog drugog čovjeka”’

20.06.2020., Sisak - Odrzan je prvi sisacki Hod za zivot u organizaciji udruge U ime obitelji. Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL

Gošća u RTL Danas bila je jedna od organizatorica Hoda za život Željka Markić

Više u VIDEOPRILOGU:

Komentirala je i kampanju srednjeg prsta u koju se uključila i bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović kazavši: ”Mislim da su to pokrenule, ponajprije, političarke i jako mi je žao da su na taj način spustile tu izuzetno važnu temu i na neki način osramotile i sebe i one koje vjerojatno misle predstavljati”.

”Jako mi je žao da je bivša predsjednica porekla ono što je rekla. Pratit ćemo i ostale političare”

Je li taj prst upućen i njoj, Markić kaže da ne zna: ”Ja doista ne znam kome su ga one sve uputile. Toplo se nadam da ga nisu uputile svim onim desecima i stotinama tisuća ljui koji na pristojan i civiliziran način hodaju za život”.

Na pitanje je li bivša predsjednica promijenila politički stav s obzirom na to da je nekad primala i Markić na Pantovčaku, Markić je odgovorila: ”Ja sam kod nje jako uvažavala činjenicu da ona unatoč svom osobnom stavu iskazuje poštovanje prema stavovima drugih građana i prema Hodu za život. Ona se za vrijeme predsjedničke kampanje izjasnila da se zalaže za zaštitu života od začeća do prirodne smrti. Mi smo joj postavili jasno pitanje o tome da li se zalaže za zakonsku, odgovorila je da da, prvenstveno obrazovanju. Prema tome, na neki je način sama porekla ono što je rekla i zbog toga mi je jako žao, a pratit ćemo ove druge političare koji dolaze na Hod za život kako će se ponašati”.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari