RAZLIKA - JEDNO SLOVO

VIDEO: Ministar Butković se oglasio o psovki koja mu je izletjela u RTL-u Danas

‘Nekad razlika u samo jednom slovu privuče puno pažnje, ali vjerujem da mi nećete zamjeriti ovaj sitni lapsus’, napisao je Butković

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković večeras se na društvenim mrežama oglasio o psovki koju je rekao gostujući u RTL-u Danas.

Da podsjetimo, govoreći o mjerama koje planiraju uvesti, u jednom je trenutku umjesto riječi “stanje”, izgovorio riječ “s****” (SNIMKU MOŽETE VIDJETI OVDJE).

“Potrebno je sagledavati epidemiološku situaciju u Hrvatskoj i u toj drugoj zemlji. Ali, treba polako pripremati scenarij da će se ovo s**** normalizirati i da će krivulja oboljelih padati u svim državama i zato smo svi ministri od premijera dobili zadaću da pripremimo mjere za takav trenutak kad on dođe”, rekao je ministar kojem je prilikom opisa stanja, eto, izletila psovka.

“Nekad razlika u samo jednom slovu privuče puno pažnje, ali vjerujem da mi nećete zamjeriti ovaj sitni lapsus. Na kraju krajeva, vjerujem da se slažete s takvim slikovitim opisom ove situacije �. Ali ne brinite, ovo će završiti i vratit ćemo se svojim životima! Mi radimo sve što možemo da se to dogodi što prije”, napisao je Butković.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari