OČEKIVALO SE DRUGO

Policajac koji je upao u TV javljanje uživo poslan na – stručno usavršavanje

Foto: Screenshot video (Dalmacija Danas)

Takav je zaključak donijet nakon nadzora nad postupanjem policijskih službenika

Zapovjednik grupe interventne policije, koji je tijekom evakuacije štićenika Doma za starije u Vukovarskoj, upao u javljanje HTV-ove reporterke Ivane Šilović, tjerao novinare i gasio kamere, bit će upućen na dodatno stručno usavršavanje s ciljem korigiranja načina komunikacije s građanima u svakodnevnom radu, otkrili su u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj, piše Tportal.

Takav je zaključak donijet nakon nadzora nad postupanjem policijskih službenika ispred Doma za starije i nemoćne kojeg je proveo mješoviti tim Odjela za unutarnju kontrolu i nadzor.

“Nakon provedenog postupka i obavljenih razgovora sa svim sudionicima događaja, donijet je zaključak kako način ophođenja i komunikacija rukovodećeg policijskog službenika na terenu prema prisutnima nije bila na potrebnoj razini iako je postupao unutar zakonskih ovlasti”, navodi se u odgovoru PU splitsko-dalmatinske.

Policija se ispričala novinarki HTV-a, a policajca će na dodatno usavršavanje poslati nadležni rukovoditelj.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari