[VIDEO] Mladi Francuz snimio fantastičan “prohrvatski” ljetni video, a onda od HTZ-a dobio darove!

Stanoviti francuski mladić Pascal Tang preko noći je postao „hrvatski junak“! Nakon što je s nekoliko prijatelja ovoga ljeta posjetio Hrvatsku, super se proveo i snimio popratni video (zar ste sumnjali?!) koji veliča prirodne ljepote Lijepe naše, ali i još neke prednosti ljetovanja u Hrvatskoj.

fra1

Video su mladići postavili na popularni servis za dijeljenje videosadržaja, „a ostalo je povijest“ – video je u kratko vrijeme pregledan preko 200 000 puta, što nije promaklo i hrvatskim korisnicima koji su na ovaj fenomen i „prohrvatski“ videomaterijal upozorili Vladu RH „postanjem“ videouratka na Vladine mrežne stranice. Jedan Facebook korisnik poručio je Vladi RH: “Za Ministarstvo turizma ili Turističku zajednicu: Ne znam je li vam ovo netko već poslao, ali nađite čovjeka i poklonite mu još jedan izlet u Hrvatsku”.

No ovoga puta su i u Vladi reagirali iznimno brzo – shvaćajući (napokon?) istinu o važnosti novih medija i društvenih mreža, informacija je proslijeđena Hrvatskoj turističkoj zajednici, pa se direktor HTZ-a Ratomir Ivičić danas poslijepodne u Parizu sastao s autorom videa, rečenim Pascalom Tangom, a tijekom ovog susreta uručio mu je i darove.

foto; twitter

Ne znamo je li Francuz dobio besplatan izlet, ali nadamo se da mu se HTZ odužio na primjeren način! Susretom se na svom profilu na Twitteru pohvalila i Vlada RH.

 

https://vimeo.com/138909704

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari