SKORO ZA SIĆU

Od igle do lokomotive: Pogledajte što se sve može pronaći na policijskoj dražbi!

Foto: Screenshot/RTL

Reportaža objašnjava i to da postoje pravi poznavatelji policijskih dražbi, da itekako znaju procijeniti što i koliko vrijedi

Nakon što je zbog korona virusa u listopadu prošle godine odgođena, javna prodaja stvari koje su građani izgubili jutros se održala u dvorištu zgrade Policijske uprave zagrebačke.

Više od tisuću predmeta tražilo je novog vlasnika. Prodavalo se sve i svašta; od tanjura, goblena, putnih torbi, novčanika i ortopedskih pomagala. U neobičnom shoppingu bila je i RTL-ova Ružica Đukić.

Ni pljuskovi ih nisu omeli. Velik broj građana jutros je nestrpljivo čekao da se ograda otvori i da za 50 do stotinu kuna kući odvezu bicikl ili odnesu laptop ili mobitel. Neki očito imaju i dobro oko i dovoljno iskustva, pa se prvi račun ispisao već desetak sekundi nakon otvaranja i to za najskuplji predmet, gitaru procijenjenu na 300 kuna, pišu Vijesti.hr.

“Osim ove velike električne gitare, danas se prodaje i jedna mala gitara, a da ne nabrajamo i glačalo s postajom, projektor, šator za plažu, tipkaća mašina. Bilo bi mi lakše da me pitate čega tu danas nema”, predstavila je što se sve nudi Marija Goatti, glasnogovornica PU zagrebačke.

Većina ovih predmeta pronađena je u tramvajima i autobusima, shopping centrima ili jednostavno, zagrebačkim ulicama.

Prema izložbenim predmetima, čini se da mobitele danas gubimo češće nego kišobrane. Većina predmeta našla je svog novog vlasnika pa čak i ovaj goblen. Naplaćeno je 25.000 kuna i uplaćeno u državni proračun.

Cijeli prilog pogledajte ovdje:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari