FANOVI OKUPLJENI ISPRED HNK

Video | Pogledajte kako je bilo na oproštaju od legendarnog Akija: ‘Pamtit ću ga po toplini i emotivnosti. Bio mi je brat’

Photo: Marko Lukunic / Pixsell

Građani Zagreba se opraštaju od preminulog frontmana Parnog valjka

Zagrepčani se opraštaju od preminulog frontmana Parnog valjka Akija Rahimovskog. Od jutra pale svijeće, ostavljaju cvijeće i dirljive poruke na Zdencu života ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu gdje je Akijevu sliku donio njegov dugogodišnji prijatelj i kolega, jedan od osnivača Parnog valjka Husein Hasanefendić Hus.

”On mi je i privatno bio prijatelj, nema pjesme koja mi nije draga, cijeli se život pratimo, i poslovali smo. Već dva dana sam u šoku, ne znam kako ću u četvrtak izdržati. Mislim da je to na ovim prostorima, jedan čovjek da se ne ponavlja”, kazala je Vesna iz Zagreba.

Više pogledajte u video prilogu RTL-a:

”Obilježio mi je djetinjstvo, kao cijeli bend, ja sam sigurno bio na dvadesetak koncerata. Muzika, koncerti, spotovi za mene najveći bend na ovim prostorima”, rekao je Dalibor iz Zagreba.

Jedna od brojnih poruka fanova je i ”Dragi Aki, pjevaj i pleši s anđelima”.

”Takva je zbrka u glavi, vrtim slike. Pamtit ću ga po njegovoj toplini, energiji, emotivnosti i tome koliko je sebe do kraja davao na pozornici. Sjetim se kako me zvao ‘sestro’, on je bio moj brat i moj mentor”, rekla je Tina Kresnik, prateći vokal Parnog valjka.

Photo: Marko Lukunic / Pixsell

 

”Zapravo sam jako sretna što sam imala čast bit dio njegovog života i dijeliti s njim pozornicu”, dodala je Kresnik.

Pjevačica koja je više od 30 godina surađivala s Parnim valjkom kaže je fotografija koja je odabrana da se stavi na Zdenac života bila jedna koju je Aki jako volio.

”Da, vidi se ta njegova energija. Uhvaćen je u trenutku kad je skočio, a skakao je itekako puno. Nekako, kao da lebdi, to je prekrasna fotografija koju je on jako volio”, svjedoči Kresnik.

”Mislim da ljubav koju je sad dobio nakon što je otišao, da je to to. Jer on je davao ljubav i sad mu se vraća. Ovo je njegova publika, ljudi koji su ga voljeli, Zagreb, Hrvatska, cijela regija. To je sve što je njemu trebalo”, naglasila je Kresnik.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari