PORUKA MINISTRA: Vozačima koji ponavljaju prekršaje oduzimat će automobile?

Foto: Riječanin

‘To uključuje oduzimanje dozvola na duži period. Kada vozač zna da će biti kažnjen, kao u slučaju vezanja remena, onda ćemo postići manje nesreća’

 

Više o ovoj temi potkraj VIDEOPRILOGA IZNAD!

“To je nešto čemu smo skloni. To uključuje oduzimanje dozvola na duži period. Kada vozač zna da će biti kažnjen, kao u slučaju vezanja remena, onda ćemo postići manje nesreća”, kazao je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović na pitanje Zorana Šprajca da li se, s ciljem pronalaženja kvalitetnih rješenja problema prometnih recidivista, namjerava krenuti s oduzimanjem vozila.

“Mi smo danas imali Ravnateljsko policije zajedno s Fakultetom kako doskočiti ovim brojkama. Malo je bizarno reći da smo imali manje smrtnih slučaja kada ih ima toliko”, dodao je ministar.

Dakle, ministar Davor Božinović održao je danas sastanak s predstavnicima Fakulteta prometnih znanosti, kako bi se u što kraćem roku reagiralo na problem prometnih recidivista te pronašla kratkoročna i drugoročna rješenja za podizanje razine sigurnosti prometa na cestama.
Zoran Šprajc

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari