VIDEO: POSVUDA KIŠA, VJETAR, SNIJEG – Pogledajte kakva je nepogoda danas vladala Platkom!

Do poboljšanja vremenskih uvjeta na skijalištu, skijalište Platak je zatvoreno.

Danas je u 11 sati ujutro na skijalištu Platak zbog pogoršnjanja vremenskih uvjeta odnosno jakog vjetra zatvorena i dvosjedežnica Radeševo. O vremenskim uvjetima i stanju na skijalištu sljedećih dana izviještavat ćemo vas pravodobno.

Što se vremena tiče, ono je danas bilo prema najavama – vrlo neugodno. U petak poslijepodne stiže smirivanje vremena, bit će sve manje kiše i sve manje snijega, a vjetar će biti slabiji. Novo pogoršanje stiže u subotu, ali će svakim danom biti malo toplije

Nakon jučerašnjeg sunčanog i toplog dana, u četvrtak je cijelu Hrvatsku zahvatila kiša, a ponegdje i snijeg. Do kraja dana na Jadranu će biti još kiše, koja će obilnija biti na sjevernom dijelu.

U Gorskom kotaru i Lici još će padati snijeg, a do kraja dana moguć je pokrivač od 30 cm. Kiša će prelaziti u snijeg i u nekim nizinama sjeverozapadne Hrvatske, međutim neće puno pasti (oko 5 cm) i neće se dugo zadržavati.

U petak poslijepodne stiže smirivanje vremena, bit će sve manje kiše i sve manje snijega, a vjetar će biti slabiji.

Novo pogoršanje stiže nam u subotu na moru, gdje će opet padati kiša i puhati olujno jugo. Na kopnu će, pak, biti samo malo kiše.

Dakle, stanje promjenjivo do daljnjega, no ovo zahladnjenje je samo kratkotrajno. Već od sutra svakim danom bit će malo toplije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja