NOVA KAMPANJA

Poznate osobe pozivaju vas na cijepljenje u novoj kampanji HZJZ-a!

Hrvatski zavod za javno zdravstvo na čijem je čelu Krunoslav Capak objavio je seriju videa kojima javne osobe pozivaju građane na cijepljenje. 

Iz HZJZ-a su medijima danas poslali priopćenje o novom spotovima u kojem su poručili da su zajedno s Ministarstvom zdravstva intenzivirali kampanju cijepljenja građana protiv COVID-19 serijom video poruka na društvenim mrežama.

Capakova kampanja od 160.000 kuna:

“U video spotovima poznate osobe različitih zanimanja iz javnog života Hrvatske govore o svojim iskustvima s epidemijom COVID-19  i cijepljenjem protiv te zarazne bolesti koja se proširila cijelim svijetom. Autor spotova je poznati hrvatski glumac i režiser Dejan Aćimović koji je pred kameru doveo brojne kolegice i kolege glumce, televizijske novinare, sportaše i trenere, pjevače i kompozitore. Svatko od njih šalje poruku o svojem viđenju i razlozima kako zaštititi svoje i tuđe zdravlje, te zašto u cjepivu i cijepljenju vide najučinkovitiju mogućnost da se nadvlada pandemija i život vraća u okvire sigurnosti kakvoj većina stanovnika svijeta teži već drugu godinu”, piše HZJZ.

VIDEO DANA:

Index je već pisao o tome da je Capak naručio 12 spotova za promicanje cijepljenja te da je posao dobila firma glumca Dejana Aćimovića.

Cijena odabrane ponude je 162.500 kuna, a posao je Aćimović tvrtka DA FILM iz Zagreba. Na natječaj se javilo šest ponuđača, a DA FILM je, prema svemu sudeći, ostvario najveći broj bodova. Aćimović je vlasnik firme i jedini zaposleni.

Za više od 160.000 kuna zasad smo dobili osam od 12 ugovorenih videa, prilično simplističkih. Svaki se pojedini video sastoji od jednog ili dva kadra. HZJZ-ove poznate osobe koje bi ljude trebale potaknuti na cijepljenje su Zoran Šprajc, Tonči Huljić, Andrija Jarak, Ida Prester, Enis Bešlagić. Željko Bebek, Bojana Gregorić Vejzović i braća Sinković.

Kako sve izgleda, pogledajte sami.

Zoran Šprajc: Ako ne želite da ova pademija završi, ne morate se cijepiti

Tonči Huljić: Ja sam odrabrao cijepljenje i lito, ti nemoj

Andrija Jarak: Izgubio sam dva draga prijatelja, mlada čovjeka, nisu imali šansu

Ida Prester: Kad usporedim rizik cijepljenja s rizikom da mami i tati donesem koronu… Ne bih mogla živjeti s time

https://www.youtube.com/watch?v=8JsFzf2FDRw

Enis Bešlagić: Dok ti skontaš da se trebaš cijepiti, proći će godina dana. Koliko još treba izgubljenih života?

Željko Bebek: Moj CD će biti jako popularan, a još pjevam samo na terasi

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari