URNEBES!

Regija umire od smijeha! Građevinare uvježbavali kako da plješću Vučiću: ‘Evo, ja ću prvi početi…’

Na društvenim mrežama pojavila se snimka koja je navodno nastala prije posjeta predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra zdravlja Zlatibora Lončara Kliničkom centru Srbije, a na kojoj radnici uvježbavaju pozdrav gostima.

Predsjednik Vučić tvrdi da ne zna što su radnici radili prije njegovog obilaska radova na rekonstrukciji Kliničkog centra Srbije i naveo da mu nisu potrebni aplauzi, javlja Nova.rs.

 

Na snimci se vidi muškarac koji se obraća okupljenim radnicima koji su, kako se pretpostavlja, sudjelovali u izgradnji Kliničkog centra Srbije, prenose Vijesti.hr

“To je jedan od pet najvećih klinička centra u svijetu, ne u Srbiji ili Balkanu ili nekoj tamo Europi, već u svijetu. Što da vam kažem o srpskom zdravstvu? Spasio ga je Zlatibor Lončar. Mi ćemo njih ovako pozdraviti kad budu ovdje, ja ću početi pljeskati, a onda i vi”, objasnio je muškarac instrukcije radnicima koji su onda na njegov zahtjev počeli pljeskati.

VIDEO DANA:

Vučić: “Ja to ne znam, ali ja da napadam radnike zbog toga neću”

Vučić je istaknuo da ne zna ništa o toj snimci:

“Ja to ne znam, ali ja da napadam radnike zbog toga neću, kao ni zbog bilo čega drugog. Vidim da vas to muči i mori gdje god da dobijem aplauze, što ćete, vama sigurno aplaudiraju spontano, a meni samo namješteno. Ako će to vam to pomoći da mislite o sebi još malo bolje i ljepše. Nemam pojma ni što su radili radnici, niti sam to od njih očekivao.”

Predsjednik Srbije tvrdi da je njegovo bilo samo da im “pruži ruku, pita kako preživljavaju vrućine, kao i da li rade naporno i mogu li završiti sve u roku.”

“Nisu mi potrebni aplauzi. Na svaku vašu riječ svakodnevno mogu skupiti, gdje god da se pojavim, tisuću, pet, deset, pedeset, pa i sto tisuća ljudi. To ne radim nikada, jer to bi bilo neodgovorno”, naglasio je Vučić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari