ČUDO U ILOKU

SREĆA U NESREĆI! Djevojčica pala s trećeg kata i preživjela

Screenshot RTL

Susjedi imaju samo lijepe riječi o roditeljima za koje govore da su brižni i divni

Doslovno srećom u nesreći izbjegnuta je velika tragedija u Iloku. Petogodišnja djevojčica pala je kroz prozor trećeg kata stambene zgrade i – preživjela.

Spletom nevjerojatnih okolnosti zadobila je samo lakše ozljede, pa je djevojčica brzo puštena iz bolnice i s roditeljima odmara kod rodbine.

Više u VIDEOPRILOGU.

Sa trećeg kata ove zgrade u Iloku. Ujedno i zadnjeg kata visokog 11 metara susjedi s kojima smo razgovarali govore pala je djevojčica. Djevojčica je padala s tog trećeg kata zajedno s komarnikom. Pad su ublažili i komarnik i ova breza i na kraju krajeva ovaj motor ovdje dolje. Na svu sreću djevojčica je preživjela. Susjedi govore kada su je vidjeli ovdje, ona je plakala ali izgledala je svjesno i nije imala vidljivih rana na sebi.

Petogodišnja djevojčica, predivno je i razigrano dijete govore susjedi i vjerojatno je čula drugu dječicu na ulici kada je krenula prema prozoru.

“Kroz grane išla sa komarnikom. Jako neobično. S komarnikom je ona letila, išla je kroz grane udarila je u ovaj i završila je tamo na onome dijelu”, rekla je jedna od svjedokinja koja ej htjela ostati anonimna.

“Jako je plakalo. Ja sam unutra bio i čujem, idem vidjeti šta je i vivim nosi. Ja sam mislio da se dijete tu igralo pa se nešto dogodilo. Tek sam sinoć od prijatelja čuo. Kaže ti ni ne kažeš da je dijete palo”, rekao je jedan od susjeda.

Dijete je odmah odvezeno u vukovarsku bolnicu gdje su liječnici uvidjeli lakše tjelesne ozljede i nakon obrade je pušteno.

Policija je obavila očevid i izdala priopćenje:

“Očevidom je utvrđeno kako se dijete naslonilo na zaštitni PVC komarnik prozora koji se odvojio s prozora te kroz prozor palo s visine 10,9 metara na sjedalo motocikla koji je bio parkiran ispred stambene zgrade a potom na zemljanu površinu.”

Susjedi imaju samo lijepe riječi o roditeljima za koje govore da su brižni i divni. Djevojčica je trenutno s njima kod rodbine. Susjedi govore, prava je sreća da je sve dobro završilo, donose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari