SVE JE PRENOSILA TELEVIZIJA

Video |“Što on to govori?!” Kamere ‘uhvatile’ izraz lica ruskog ministra obrane dok Putin naređuje nuklearnu pripravnost

Idi na originalni članak
Twitter

Vladimir Putin naredio je u nedjelju vojnom zapovjedništvu da stavi snage nuklearnog odvraćanja u stanje visoke pripravnosti nakon agresivnih izjava zemalja NATO-a

Oglas

Prilikom sastanka sa svojim najvišim dužnosnicima, uključujući ministra obrane Sergeja ŠojguaVladimir Putin je izjavio da su vodeće sile NATO-a dale “agresivne izjave” zajedno sa Zapadom koji je uveo teške financijske sankcije Rusiji.

“Zapovijedam ministru obrane i načelniku glavnog stožera da snage za odvraćanje ruske vojske stave u borbenu pripravnost”, rekao je Putin na sastanku koji je prenosila i televizija.

Šojgu je na Putinov zahtjev odgovorio: “Razumijem”, a kamera je uhvatila izraz na njegovom licu koji je otkrio kako ministru baš i nije ugodno zbog Putinove naredbe.

“Kao što vidite, nisu zapadne zemlje jedine koje poduzimaju neprijateljske mjere. Ne odnosi se to samo na ilegalne sankcije nego i na agresivne izjave NATO zemalja prema našoj zemlji”, rekao je Putin na državnoj televiziji, prenose RTL Vijesti.

Exit mobile version