SVE JE PRENOSILA TELEVIZIJA

Video | “Što on to govori?!” Kamere ‘uhvatile’ izraz lica ruskog ministra obrane dok Putin naređuje nuklearnu pripravnost

Twitter

Vladimir Putin naredio je u nedjelju vojnom zapovjedništvu da stavi snage nuklearnog odvraćanja u stanje visoke pripravnosti nakon agresivnih izjava zemalja NATO-a

Prilikom sastanka sa svojim najvišim dužnosnicima, uključujući ministra obrane Sergeja ŠojguaVladimir Putin je izjavio da su vodeće sile NATO-a dale “agresivne izjave” zajedno sa Zapadom koji je uveo teške financijske sankcije Rusiji.

“Zapovijedam ministru obrane i načelniku glavnog stožera da snage za odvraćanje ruske vojske stave u borbenu pripravnost”, rekao je Putin na sastanku koji je prenosila i televizija.

Šojgu je na Putinov zahtjev odgovorio: “Razumijem”, a kamera je uhvatila izraz na njegovom licu koji je otkrio kako ministru baš i nije ugodno zbog Putinove naredbe.

“Kao što vidite, nisu zapadne zemlje jedine koje poduzimaju neprijateljske mjere. Ne odnosi se to samo na ilegalne sankcije nego i na agresivne izjave NATO zemalja prema našoj zemlji”, rekao je Putin na državnoj televiziji, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari