VIDEO: Šustar sutrašnji prosvjed nazvao feštom pa postao predmet ruganja na društvenim mrežama

‘To je fešta u kojoj treba uživati i ni na koji način manipulirati onim što je najnježnije u našem društvu’, ispalio je ministar nakon sastanka

U utorak poslijepodne predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pokušala je i uspjela za isti stol posjesti ministra znanosti, obrazovanja i sporta Predraga Šustar i bivšeg voditelja stručne radne skupine za provedbu cjelovite kurikularne reforme Borisa Jokića.

Svo troje je poslije sastanka izašlo pred novinare, a na društvenim mrežama je najviše pažnje izazvala izjava ministra Šustara koji je sutrašnji prosvjed pod nazivom “Hrvatska može bolje” nazvao – feštom!

“Svima nama je stalo da se uoči sutrašnjih, ne bih rekao prosvjeda, nego podrške kurikularnoj reformi smiri stanje. Radi se o nečemu što je nježno, blago, a to su naša djeca. Prema tome, nikakva uznemiravanja javnosti nisu u ovom trenutku potrebna. Ja bih sutrašnju podršku proglasio feštom, baš feštom. Bit ću malo lokalpatriot”, ispalio je ministar čije se riječi, naš je subjektivan dojam temeljen na govoru tijela, nije pretjerano svidio Borisu Jokiću.

ŠUSTAR1

“To je fešta u kojoj treba uživati i ni na koji način manipulirati onim što je najnježnije u našem društvu”, završio je ministar.

ŠUSTAR3

ŠUSTAR2

Njegova izjava izazvala je brojne komentare, a evo nekih.
Matko Breber

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari