TRAGEDIJA UZ AUTOCESTU: Iva i Renata bile su najbolje prijateljice, dijelile su klupu

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Strašno je bilo roditeljima i prijateljima ove djece u Dalju čekati informacije

Nezapamćena tragedija na autocesti Lipovac-Zagreb potresla je Hrvatsku. Natovareni kamion uletio je punom brzinom na odmorište kod Novske. Baš su u tom trenutku školska djeca izlazila iz parkiranog autobusa.

Nastao je kaos. Dva su mlada života ugašena, a za još jedan se liječnici bore u novogradiškoj bolnici. Poginule su 14-ogodišnjakinje koje su sa školom iz Dalja putovale u Zadar.

Strašno je bilo roditeljima i prijateljima ove djece u Dalju čekati informacije o tome što se dogodilo na odmorištu u Novskoj. Majka jedne od učenica koja u ovoj nesreći, na sreću, nije ozlijeđena, kazala je kako su svi užasno potreseni.

“Stašno, katastrofa! Kad sam čula što se dogodilo, noge su mi se odsjekle. Kći mi je bila u panici, plakala… Pod stresom je cijelo vrijeme”, ispričala je majka.

U školi su ostala samo dva kofera

37-ero djece krenulo je u petak ujutro na ekskurziju, 35-ero ih se vratilo. Tragedija je to koja je zavila u crno maleno mjesto Dalj. Tragedija je još veća u mjestu Erdut odakle su dvije poginule djevojčice (14), Iva i Renata, koje su bile najbolje prijateljite te su dijelile klupu.

Više u VIDEOPRILOGU:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari