SEZONA ZA PAMĆENJE

U Jadroliniji “sve 5”: ‘Nismo očekivali ovako velike brojke. Prezadovoljni smo’

Korona nas je naučila da moramo biti oprezni, tako da smo oprezno optimistični i uživamo u ovoj sezoni i nadamo se da ćemo doći do 90 posto

Velike gužve tijekom cijelog dana bile su i u trajektnim lukama. U splitskoj je bio RTL-ov reporter Goran Latković koji je za RTL Danas razgovarao s Jelenom Ivulić, voditeljicom Agencije Jadrolinija.

Više u VIDEOPRILOGU:

Koliki promet bilježite u usporedbi s pretpandemijskom 2019. i jesu li brojke bolje nego te godine?

Sada smo na 85 posto u odnosu na 2019. godinu. Ovog vikenda 85 000 putnika i 17 000 vozila proći će kroz luku i od početka lipnja konstantno rastemo.

Kolike su šanse da na kraju dođemo na 90 posto?

Korona nas  je naučila da moramo biti oprezni, tako da smo oprezno optimistični i  uživamo u  ovoj sezoni i nadamo se da ćemo doći do 90 posto.

Kakvo je trenutačno stanjem jesu li počeli pojačani odlasci ili i dalje traju dolasci?

Sad počinju pojačane gužve s otoka prema kopnu pa je tako bilo i danas, bile su i dvije izvanredne linije prema Supetru zbog gužvi, ali i dalje imamo dolaske putnika na naše prekrasne otoke.

Sljedeći tjedan je  posljednji vikend i to je udarni povratnički vikend. 

Da to su ti perodi, od ovog vikenda krećemo, prema mirnijem periodu.
Da vam je netko u svibnju rekao da će sezona izgledati ovako biste li mu vjerovali?

Ne bih, ali nada uvijek zadnja umire. Nismo očekivali ovako velike brojke, spremali smo se da odgovorimo na svu moguću  potražnju i zaista smo prezadovoljni, rekla je za RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari