EVO ŠTO JEDU

Ukrajinski vojnik zgrožen ruskim vojnim obrokom: ‘Kao da su životinje, a ne ljudi!’

Foto: Twitter

‘Kod Rusa izgleda još uvijek vrijede sovjetski principi. Unesi u sebe 20 grama šećera i tako ćeš dobiti na količini kalorija’

Ukrajinski vojnik na Twitteru je u videu komentirao je ruski vojni obrok.

“Prvo, ova poznata ruska čokoladica je upitan proizvod. Ovo čuvam za kasnije, dat ću ju zarobljenim vojnicima ili nekome koga nimalo ne volim”, kazao je.

“Šećer? Ovo nije nužno loša stvar, ali moram priznati da ukrajinska neke europske i ostale normalne vojske ipak radije biraju Snickers čokoladicu ili neku proteinsku pločicu kako bi njihovi vojnici unijeli više kalorija. Svakako to bude nešto ukusno. Kod Rusa izgleda još uvijek vrijede sovjetski principi. Unesi u sebe 20 grama šećera i tako ćeš dobiti na količini kalorija. Nije zdravo, nije ukusno i ne daje mnogo energije. Ponašaju se kao da su im u vojsci životinje, a ne ljudi!”, komentirao je.

Nakon prvog paketića sa šećerom nastavio je promatrati što se to točno nalazi u pakiranju za ruski vojni obrok pa je iz torbe izvadio manje spužvice i krpice koje bi, kako tvrdi, mogle pomoći kod čišćenja oružja, pišu RTL Vijesti.

VIDEO DANA:

“Pa da, što će im Snickers ili takvo nešto za energiju? Imaju šećer, ruski i sovjetski šećer! Ruske bake, ako po trgovinama tražite šećer i ne možete ga pronaći to je zato jer je sav potrošen za pakiranje obroka za vojnike. Ne napadajte trgovine nego vojnike jer ga oni očito imaju najviše”, zaključio je sarkastično davši tako do znanja da vjeruje kako Putinovi vojnici ne dobivaju dovoljno u svojim paketima za normalno funkcioniranje organizma.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari