UOČI OTVARANJA: Što sve nudi istarski hit hotel za djecu vrijedan 300 milijuna kuna?

Uskoro se otvara najveća ovogodišnja istarska investicija u turizmu. Obiteljski hotel vrijedan 300 milijuna kuna bit će pravi mali raj za djecu. Završni radovi u punom su jeku

Hotel se ušminkava punom parom. Do 280 soba vodi kilometar i pol vijugavih hodnika, a sve mora biti besprijekorno.

amarin2

Svaka soba ima pogled na Rovinj i plavetnilo pa će turisti odmoriti i oči.

Sobe su velike između 29 i 47 kvadrata. Svi kreveti su pomični što osigurava dovoljno prostora za igru, ali tu nije kraj zanimljivostima. Svaka soba ima interaktivni zid za kreativnost, a ako roditelji s dvoje djece žele ovdje boraviti, noćenje s doručkom i večerom koštat će ih 2400 kuna.

amarin bolja2

Pogled s balkona otkriva da je i oko hotela sve podređeno djeci. Tu su igračke, brojne igraonice i za bebe i tinejdžere, dvoranu za projekcije i predstave, stijenu za penjanje, mini teretanu. Sve je besplatno i pod budnim okom stručnih animatora.

amarin najbolja

“Krije mnoge čarolije, istaknuo bih samo neke. Jedna prostorija se zove prljaonica, sami možete zaključiti što će se u njoj raditi. Drugo, imamo i 7 bazena koji su prilagođeni brojnim uzrastima, imamo kombinaciju brojnih igrališta i na otvorenom”, rekao nam je direktor hotela Marin Lovrić.

Ovaj obiteljski hotel s četiri zvjezdice niknuo je u samo deset mjeseci. Gradilo ga je devetsto radnika u tri smjene. U hotelu i oko njega posađeno je 80 tisuća sadnica biljaka. Turizam će, vjeruje investitor, ovdje cvjetati.

“U ovoj početnoj fazi rada zaposlit ćemo negdje oko 150 djelatnika, međutim taj broj će se povećati u trenutku kada se hotel završi. Mimo ovoga hotela, Maistra je do sada investirala tri milijarde kuna u svoj turistički proizvod”, rekla je djelatnica marketinga Maistre Vanja Mohorović.

U idućih godinu i pol uložit će još milijardu i pol kuna i ostati dosljedni – gost će ovdje uvijek biti na prvom mjestu. Na otvorenju 18. kolovoza stoga neće biti politike ni rezanja vrpci. Oni će vrata hotela otvoriti turistima, obiteljima s djecom za koje su i i izgradili ovo čudo.
Maja Brkljača

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari