ZADRŽALA SMIRENOST

Video | USRED POTRESA EMISIJA JE IŠLA UŽIVO: Pogledajte reakciju voditeljice; ”Profesore, samo da vas prekinem…”

Foto: Printscreen/HRT

Tijekom podrhtavanja tla u metropoli, novinarska ekipa Hrvatskoj studija bila je na svom radnom mjestu – srećom, voditeljica je ostala mirna i profesionalna

Ponedjeljak ujutro u Hrvatskoj je obilježio niz potresa koji su pogodili područje Siska i Petrinje, dok se jako podrhtavanje moglo osjetiti i u Zagrebu.

Područje Siska i Petrinje pogodila su tri snažnija potresa, magnitude 5,0 u 6,28 sati, a onda nešto prije osam sati još dva potresa magnitude 4,7 i 4,1 stupnja.

Tijekom podrhtavanja tla u metropoli, novinarska ekipa Hrvatskoj studija bila je na svom radnom mjestu. Ipak, panika nije nastupila kod voditeljice koja je ostala smirena.

“Profesore, samo da vas prekinem. Nažalost, osjetili smo još jedan, malo teži i jači potres i u našoj zgradi. Pretpostavljam da se ovaj jaki potres osjetio i u ostatku Zagreba, vjerojatno i u široj okolici. Sudeći prema ovome kako je treslo naš stol, pretpostavljam da je potres bio dosta jak… Nadam se da je ovo, što se tiče potresa, sve u Zagrebu i okolici”, kazala je voditeljica emisije koja je s poslom nastavila profesionalno i smireno.

Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari