NA RUBU PAMETI

Video | VAN SVAKE PAMETI! Dečko visio s termoelektrane u Istri: “Na 340-metarsku građevinu penjali smo se dva sata’

Foto: Adam/ Instagram
Nepromišljeni mladić napisao je kako se odmarao šest sati kada je došao na vrhove ne bi li onda napravio riskantan potez

Devetnaestogodišnji Adam Lockwood iz Velike Britanije neovlašteno je upao na posjed termoelektrane u Plominu, najviše građevine u Hrvatskoj ne bi li na vrhu 340-metarske građevine, bez ikakvih užadi da se osigura, radio zgibove.

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Nepromišljeni mladić napisao je kako se odmarao šest sati kada je došao na vrh ne bi li onda napravio riskantan potez koji je snimio za svoje Instagram pratitelje.

U Hrvatsku je, pohvalio se, došao na poziv prijatelja te su upali u termoelektranu u dva ujutro kako bi izbjegli radnike u jednoj od najvećih termoelektrana u Europi.

Bez adrenalina?

“Vjerovali ili ne, nikakav me adrenalin od ovoga ne ‘puca’. Dobijem tek sitnu stimulaciju u mozgu, stoga teško mogu naći stvari koje bi mi stimulirale um”, napisao je Lockwood na svom Instagramu.

Njegov čin je izuzetno neogovoran, sulud i opasan, no čini se da mladić nema namjeru prestati sa svojim pothvatima.

Mnogi i od njegovih ranijih videa bili su zabrinjavajući zbog opasnosti u koje se mladi Britanac dovodi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari