'CARU' IZ KREMLJA

Video | Zelenski Putinu direktno: ‘Jesmo li u NATO-u? Čega se bojiš? Koliko još treba mrtvih? Sjedi sa mnom! Razgovarajmo!’

Zelenski Putinu direktno: ‘Jesmo li u NATO-u? Čega se bojiš? Koliko još treba mrtvih? Sjedi sa mnom! Razgovarajmo!’

Predsjednik Volodimir Zelenski pozvao je Vladimira Putina da razgovaraju jedan na jedan jer je to, kako je rekao, jedini način da se rat okonča

Drugi krug ukrajinsko-ruskih pregovora ipak je rezultirao dogovorom da se osigura humanitarni koridor za evakuaciju civila. Najavljen je i treći sastanak, jer Ukrajinci nisu zadovoljni rezultatom pregovora, odnosno – ruski se napad nastavlja.

Iz Kremlja danas poruka – potpisivanja bilo kakvog konkretnog dokumenta zasad neće biti. Predsjednik Volodimir Zelenski pozvao je Vladimira Putina da razgovaraju jedan na jedan jer je to, kako je rekao, jedini način da se rat okonča.

Pogledajte VIDEO:

”Koliko ljudi mora biti bombardirano? Koliko ruku, nogu, glava treba raznijeti da to dođe do vas i da prestanete napadati iz zraka? Koliko vam treba? Recite mi!”, kazao je ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski.

”Ne napadamo Rusiju i nećemo je napadati. Kakva sigurnosna jamstva trebaju? Jesmo li u NATO-u? Ne. Imamo li nuklearno oružje? Ne. Što moram reći? Što trebam dati nekome? Što želite od nas? Odlazite iz naše zemlje. Ne želite sada otići? Sjednite sa mnom za pregovarački stol. Ja sam na raspolaganju. Sjednite sa mnom, ali ne na trideset metara, kao što si dočekao Macrona i Scholtza i ostale. Ja sam tvoj susjed. Ne trebaš me držati na trideset metara. Ne grizem. Ja sam normalan čovjek. Sjedi sa mnom! Razgovarajmo! Čega se bojiš?”, izjavio je Zelenski, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari