KAKAV BEZOBRAZLUK

Vozač autobusa na putu do Zadra ostavio dvije putnice na odmorištu: ‘Jasno sam rekao koliko traje pauza’

Photo: Boris Scitar/VLM/PIXSELL

Dvije djevojke ostavljene su na odmorištu pa su nazvale još jednu putnicu iz autobusa i na to je upozorila vozača, ali njega to nije pretjerano zanimalo

Na relaciji Zagreb – Zadar dvije putnice putovale su autobusom i ostavljene su na odmorištu. Naime, nakon višesatnog putovanja vozači su dužni prekinuti putovanje kratkom pauzom, no ovaj je vozač izgleda dvije putnice ostavio namjerno.

Riječ je o vozaču koji je upravljao vozilom koje je iz Zagreba za Zadar krenulo u podne, a koje je potom stalo na odmorištu Brinje. Tamo su ostavljene dvije djevojke koje su navodno na mobitel nazvale još jednu putnicu iz autobusa i na to je upozorila vozača, ali njega to, kako tvrde, nije pretjerano zanimalo, piše Zadarski.hr.

Morale ići do drugog odmorišta

“Neka tamo nađu nekoga tko će ih prevesti do odmorišta Zir pa ću ih tamo skupiti”, kazao je vozač dodajući kako je jasno rekao koliko traje pauza.

To se naposljetku i dogodilo pa su se djevojke s autobusom kojim su krenule iz Zagreba naposljetku i dovezle u Zadar, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari