VOZAČI, BUDITE STRPLJIVI: Zbog pojačanog prometa zastoji i kolone u smjeru turističkih odredišta

Zbog pojačanog prometa na pojedinim dionicama autocesta formiraju se kolone vozila, osobito u blizini odmorišta te kod ulaza ili izlaza s autocesta

Zbog pojačanog prometa, zastoji i kolone vozila su na autocesti A1 između naplate Lučko i čvora Karlovac u smjeru mora, na Istarskom ipsilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija (2 km), na mostu Krk u smjeru kopna, na graničnom prijelazu Bajakovo na izlasku, na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom i Bosnom i Hercegovinom te na na Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima turističkim središtima osobito Zadru, Šibeniku, Splitu, Omišu, Makarskoj i Dubrovniku, izvijestio je HAK.

Na naplatnoj postaji Lučko, pojačan je promet u oba smjera. Pojačan je promet i na dionicama autoceste A1 između čvorova Karlovac i Bosiljevo 2 u smjeru mora te između tunela Sveti Rok i čvora Zadar 2 u smjeru juga.

Pojačan je promet i na cestama A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac u smjeru Zagreba, A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Rijeke, A7 između GP Rupa i čvora Diračje te u smjeru otoka Krka , Istarskom ipsilonu, zagrebačkoj obilaznici u smjeru čvora Lučko, na Ličkoj (DC1) i Jadranskoj (DC8) magistrali, Krčkom mostu u smjeru otoka Krka, na cestama u Istri te prilazima turističkih središta na obali.

Zbog pojačanog prometa na pojedinim dionicama autocesta formiraju se kolone vozila, osobito u blizini odmorišta te kod ulaza ili izlaza s autocesta.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari