NESHVATLJIVI INCIDENT: Huligani kamenjem otjerali obitelj Rakitić koja se odmarala na Ugljanu!

 

Ispod fotografija na Rakitićevom Instagramu fanovi su počeli nizati isprike zbog incidenta koji je doživio na Ugljanu

Nepoznati napadač ili više njih u petak su kamenjem zasuli turističku vilu na otoku Ugljanu, u kojoj je na ljetovanju boravio hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić sa suprugom i dvoje male djece, na objektu su razbijena stakla, a nakon napada Rakitić je s obitelji gliserom odmah otišao s Ugljana.

Iz zadarske Policijske uprave Hini je jutros rečeno da je nepoznati počinitelj u petak oko 15 sati na Ugljanu razbio staklo na objektu u sklopu turističkog kompleksa u vlasništvu trgovačkog društva.

Nitko nije ozlijeđen, a kriminalistička istraga i potraga za napadačem je u tijeku, kratko su naveli iz PU zadarske.

ugljan uvala

Hrvatski reprezentativac i član španjolskog kluba Barcelone, Ivan Rakitić, prije dva dana došao je na odmor na otok Ugljan, s obitelji, suprugom i dvoje male djece. Za svoju je obitelj iznajmio luksuznu vilu u Uvali Čeprljanda. Mještani Ugljana sa zadovoljstvom su dočekali dolazak jednog od najboljih hrvatskih nogometaša, navode mediji. No, u petak nešto prije 15 sati, nepoznati počinitelj ili više njih kamenjem su gađali vilu i porazbijali stakla i pobjegli.

U tom trenutku Rakitić i njegova obitelji bili su u kući. Ubrzo nakon napada hrvatski reprezentativac s obitelji gliserom je otišao s Ugljana.

Ispod fotografije s Ugljana, koju je Rakitić objavio na Instagramu, obožavatelji su počeli nizati brojne isprike zbog ovog incidenta, a neke od njih pročitajte niže.

rakitić ugljan

“Ivane, oprosti za huligane. Nadamo se da ćeš doći ponovno u Hrvatsku.”

“Ivane oprostite nam svima i hvala ti za sve što si napravio za Hrvatsku.”

“Ne znam koliko bi velike trebale biti te riječi kojima bi ti izrazili koliko nam je žao zbog svega što su ti ovi ljudi učinili.”

“Ovo je stvarno strašno. Tako mi je žao.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari