IZVIJESTIO HAK

Vozači oprez! Medvjed na A1, vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h. Nesreća kod Crikvenice

Foto: Screenshot

I na Jadranskoj magistrali (DC8) Crikvenica-Klanfari zbog prometne nesreće vozi se usporeno jednim prometnim trakom, a na pojedinim dionicama vrijedi zabrana vožnje za pojedine kategorije vozila zbog olujnog vjetra

Zbog medvjeda na autocesti A1 između čvorova Ogulin i Brinje, vozi se uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat, izvijestio je u petak ujutro Hrvatski atoklub (HAK).

Na Jadranskoj magistrali (DC8) Crikvenica-Klanfari zbog prometne nesreće vozi se usporeno jednim prometnim trakom. Zbog olujnog vjetra na autocesti A7 između čvorova Rijeka istok i Šmrika zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s priključnim vozilima (I. skupinu vozila).

Kolnici su mjestimice mokri, vlažni i skliski pa HAK vozače poziva da vožnju prilagode uvjetima na cestama. Na autocesti A7 Rupa-Rijeka na čvoru Učka (Matulji) zatvoreni su izlazni krakovi iz smjera Rupe i Rijeke u smjeru Opatije i Pule. Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima. Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su neke trajektne, katamaranske i brdoske linije na riječkom i zadarskom području. Detalji su dostupni na stranicama HAK-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari