VOZAČI OPREZ! Veliko oštećenje kolnika na autocesti između Čavli i Svilna u smjeru Rjeke

Na znatno oštećenje kolnika u srednjoj traci, velike rupe pune vode, upozorili su nas čitatelji

Na autocesti Rijeka-Zagreb između Čavli i Svilna u srednjoj prometnoj traci u smjeru Rijeke već neko vrijeme zjape najmanje četiri velike rupe koje su u ovo kišovito vrijeme pune vode i samim time predstavljaju još veću prijetnju vozačima koji ih pri velikim brzinama ne uoče na vrijeme.

O oštećenju kolnika javili su nam čitatelji, a da je tome doista tako uvjerili smo se i sami prolazeći vozilom tim dijelom prometnice.

Ovakva oštećenja kolnika posebno su opasna na prometnicama kojima se vozila kreću većim brzinama od onih koje postižu na lokalnim i županijskim prometnicama pa je samim time i vrijeme potrebno za adekvatnu reakciju vozača znatno smanjeno.

U uvjetima kišnih padalina opasnost je još i veća pa ćemo nastojati da upozorenje na ovo oštećenje kolnika stigne i do odgovornih službi u tvrtki Auotcesta Rijeka-Zagreb gdje bi u najmanju ruku, i to hitno, trebali barem upozoriti vozače na opasnost odnosno oštećenje kolnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari