NAVALI NARODE

Vozite se kao ministar u Jaguaru ili BMW-u za samo 1.500 eura: Država rasprodaje svoj vozni park

Foto: MPGI

Uz automobile su priložene i fotografije, ali i detalji, kao što je kilometraža, godina, motor, i najvažnije cijena

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine je u danas je objavilo Javni poziv kojim se na prodaju nudi 28 vozila u državnom vlasništvu.

Objavljen je i cijeli popis automobila, kao i svi uvjeti prodaje. Uz automobile su priložene i fotografije, ali i detalji, kao što je kilometraža, godina, motor, i najvažnije cijena.

Na prodaju se uglavnom nude već rashodovana vozila s velikom kilometražom koja su eventualno pogodna za dijelove, ali ima i nekih primjeraka koji su nam zapeli za oko. Između ostalih, natječajem se prodaje automobil Jaguar X-Type, s početnom cijenom od tek 1.492,00 kune (198,02 €), zatim Opel Zafira s cijenom od 33.457,17 kuna (4.440,53 €), kao i BMW serije 3 čija je početna cijena 26.025,48 kuna (3.454,17 €).

Foto: MPGI

Gdje se mogu vidjeti?

U prodaji su vozila i drugih marki automobila a prodaju se i teretna vozila, poput Renault Magnuma 460.18 T s početnom cijenom od 19.426,44 kuna (2.758,33 €).

Vozila se mogu pogledati 26. listopada u prostoru garaže Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine u Zagrebu, a dio vozila se može vidjeti u Jastrebarskom, u prostoru bivše vojarne.

Rok za podnošenje ponuda je ponedjeljak 21. studenoga 2022. godine do 10:00 sati dok će se javno otvaranje ponuda održati istog dana u prostoru garaže Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine s početkom u 11.00 sati.

Neka vozila su i na Bugarskim i Rumunjskim registarskim oznakama te nisu bila registrirana u Hrvatskoj, pa treba računati da na takva treba još platiti i troškove uvoza.

Foto: MPGI

Sva vozila prodaju se u zatečenom stanju, po principu “viđeno-kupljeno“, što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi. U postupku javnog prikupljanju ponuda mogu sudjelovati sve fizičke i pravne osobe, a onaj tko da najbolju ponudu dužan je u roku od osam dana i platiti vozilo.

Najpovoljnijim ponuditeljem smatra se ponuditelj koji je dostavio valjanu ponudu te ponudio najvišu cijenu koja mora biti viša od početne cijene i izražena u kunama, a ponude dostavljene u drugoj valuti neće se razmatrati.

Foto: MPGI

Ponude se podnose u urudžbeni zapisnik Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine ili putem pošte na adresu Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Ulica Republike Austrije 20, 10000 Zagreb, piše Net.hr.

Sve dodatne informacije vezane s ovim natječajem možete pronaći na poveznici OVDJE.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views