PLAKANJE OD SMIJEHA

Vučić dobio najurnebesniji odgovor na bahato komentiranje Vatrenih: ‘Srbi nikad bliži medalji’

Foto: Pixsell - Twitter. Montaža: Net.hr

Jedan twitteraš se dobro našalio s Vučićem pa napravio simpatičan meme koji je odmah postao viralni hit

Avion hrvatskih reprezentativaca iz Katara za Zagreb bio je najpraćeniji na Flightradaru, a jedan tip na Twitteru je to iskoristio kako bi se našalio s ranim ispadanjem reprezentacije Srbije i predsjednikom Aleksandrom Vučićem.

Meme zavladao društvenim mrežama

Naime, nogometaši Srbije turnir u Kataru završili su već u grupnoj fazi, a predsjednik Srbije je uoči početka natjecanja izjavio kako bi želio utakmicu s Hrvatskom, rekavši da su hrvatski nogometaši majstori, ali da je reprezentacija Srbije bolja.

Kao odgovor na to nastao je ovaj duhoviti meme na Twitteru.

Nakon što je Hrvatska ispala u polufinalu protiv Argentine, Vučić je rekao da je navijao za Gaučose, a da će u utakmici za treće mjesto navijati za Maroko.

“U finalu ne znam za koga ću navijati, ali znam za koga ću u utakmici za treće mjesto – Maroko. To su naša braća koja nikada neće priznati nezavisno Kosovo, oni imaju probleme sa Zapadnom Saharom. Vi ćete reći cijeli Novi Pazar navija za Maroko jer su muslimani, pa što? To su naša braća i prijatelji”, rekao je između ostaloga Vučić.

No, broncu su na kraju uzeli Vatreni, a šaljivdžija s početka teksta je preko screenshota zrakoplova Vatrenih iznad Srbije napisao ‘Srbi nikad bliži medalji”, prenosi net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari