VUČIĆEVO PISMO MILANOVIĆU: Žale zbog poplava u Hrvatskoj i žele pomoći

Poplave u Hrvatskoj ponukale su srbijanskog premijera Aleksandra Vućića da napiše pismo hrvatskom premijeru Zoranu Milanovću. Spremni su pomoći slanjem specijalnih timova za djelovanje u izvanrednim situacijama, ali i pružanjem materijalne pomoći.

“S velikim žaljenjem smo primili vijest o razarajućim poplavama koje su načinile veliku materijalnu štetu u Karlovcu, Zagrebu, Kostajnici, Dalmaciji i drugim dijelovima Hrvatske. Svjesni teškoća s kojima se zbog ove prirodne katastrofe suočavate, Vlada Srbije je spremna, ukoliko to smatrate potrebnim, pomoći Hrvatskoj uz pomoć specijalnih timova obučenih za djelovanje u izvanrednim situacijama i pružiti materijalnu pomoć u obnovi poplavama uništenih područja”, sadržaj je pisma koje je srbijanski premijer Vučić poslao hrvatskom premijeru Milanovću.

U ime srpske Vlade i u svoje osobno ime Vučić je uputio iskreno suosjećanje svim pogođenima poplavama, navodi se u priopćenju Ureda za odnose s javnošću srbijanske vlade, prenosi Tanjug.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari