USKORO

WhatsApp uvodi novu sigurnosnu značajku: ‘Otežat ćemo ljudima koje ne poznajete’

Foto: Pixabay

Međutim ovo nije jedina promjena o kojoj se razmišlja

Popularna aplikacija WhatsApp uskoro uvodi novu sigurnosnu mjeru zbog koje će se informacije o tome kada ste zadnji put posjetili popularnu aplikaciju automatski sakriti od ljudi s kojima nikada niste razgovarali, piše The Verge.

Početno podešavanje je do sada bilo postavljeno tako da svi automatski vide ovu informaciju, a sada se ograničava na one koje ste dodali u svoje kontakte, prenose RTL Vijesti. 

“Kako bismo poboljšali privatnost i sigurnost naših korisnika, otežat ćemo ljudima koje ne poznajete i s kojima se niste nikada dopisivali da vide informaciju kada ste bili zadnji put aktivni i prisutni online”, izjavili su iz WhatsAppa.

VIDEO DANA:

Opcija da samo kontakti vide zadnju aktivnost i prije je bila dostupna, ali nije se uključivala automatski, nego su je korisnici morali ručno postavljati. Ručno se može postaviti i da nitko ne vidi kad ste zadnji put bili aktivni.

Međutim ovo nije jedina promjena o kojoj se razmišlja. Na WhatsAppu će se aktivnosti moći sakriti i od određenih kontakata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari