NIJE MOGLA DJECI KUPITI SLATKIŠE

Zahvalna mama: ‘Kinder jaje nam je luksuz. A onda nas je na izlasku iz dućana dočekala policajka…’

Ilustracija, Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Majka je objavu započela istaknuvši kako se o policajcima često ružno govori, no kako definitivno nisu svi isti

Prekrasna gesta međimurske policije jučer je ganula jednu mladu majku, ali i mnoge druge koji su pročitali njenu objavu u Facebook grupi “Policija zaustavlja (Medjimurje-ČAKOVEC i okolica)”.

Naime, kada nije imala novaca da svojoj djeci kupi slatkiše, u pomoć su pristigli policajci koji su se u tom trenutku zatekli u istoj trgovini, a Ivana M. svoje je iskustvo podijelila u spomenutoj grupi i pritom se zahvalila nepoznatoj policajki.

“Želim pohvaliti međimursku policiju. Neki dan u METSS-u imali smo situaciju. Pošto muž radi, a ja sam nezaposlena, priuštimo djeci sve kaj moremo, al’ plaća 4800 kuna, na peteročlanu obitelj, Kinder jaje za 10 kuna je nekad luksuz. Došla je neka mlada, crna, lijepa policajka, sređena k’o barbika, mužu je jenput dala upozorenje umjesto kazne, a sad i ovo, stajala je kraj nas i čula je kak me sinek traži Kinder jaje. Rekla sam mu da nemamo novaca za to i on me samo tužno pogledal, ali hvala Bogu on je dobro dijete i nije nikakve scene radil. Kad smo izašli, vani nas je čekala policajka i dala mojem sinu Kinder jaje, čokolino i još brdo slatkiša. Taj sjaj u očima i osmijeh mojega maloga je neopisiv. Hvala međimurskoj policiji”, napisala je oduševljena Ivana.

Objava je oduševila članove grupe i kratkom je roku skupila više od 1700 lajkova, a ljudi su u komentarima čestitali nepoznatoj policijskoj službenici, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari