Žalac se u siječnju hvalila Mercedesom? ‘Bilo nas je 30-ak, nekima je pokazivala fotografije’

Susjedi su rekli da je sporni automobil već dulje vremena bio u dvorištu obiteljske kuće ministrice Žalac

Nakon što je u medije izbila afera ministrice Gabrijele Žalac oko luksuznog Mercedes E klase, automobil je nestao iz dvorišta gdje je do utorka navečer bio parkiran. Iako je ministrica Žalac tvrdila da su automobil namjeravali kupiti njezini roditelji, navodno se u siječnju pohvalila novim Mercedesom na jednom sastanku u Vinkovcima, piše Jutarnji list.

Susjedi su rekli za Jutarnji list da je sporni automobil već dulje vremena bio u dvorištu obiteljske kuće ministrice Žalac, a ministrica tvrdi kako ga iznajmljuju njeni roditelji te je te tvrdnje dokazala i ugovorima.

No, ono što je interesantno je da se ministrica, navodno, sredinom siječnja svojim kolegama iz HDZ-a na jednom stranačkom sastanku pohvalila novim automobilom.

HDZ-ovcima sporan Mercedes, žele da Žalac ode iz Vlade: ‘Visoko je poletjela, bahata je’

“Bilo nas je 30-ak na jednom sastanku ovdje u Vinkovcima kada se ona u neformalnom razgovoru pohvalila novim Mercedesom, a nekima je pokazivala i fotografije. Ja sam čak mislio da je i onu prometnu, kada je udarila djevojčicu, imala tim Mercedesom jer nisam ni znao da vozi Peugeot”, rekao je jedan lokalni HDZ-ovac za Jutarnji list.

Podsjetimo, u vrhu HDZ-a su u srijedu rekli da je ponašanje ministrice Žalac u najmanju ruku neozbiljno te su se čudili zašto Jutarnjem listu nije odmah prvi dan odgovorila da je automobil u vlasništvu ili najmu njezinih roditelja. “Visoko je poletjela i pogubila se. Bahata je u odnosu s kolegama”, rekao je jedan član Predsjedništva.
Vijesti.hr
Foto: Pixsell

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari