LJETOVANJE IZ PAKLA

Zarazio se salmonelom u hotelu na Malom Lošinju, djeca završila u bolnici; Hotel se ispričao gostima

Iz hotela su se ispričali gostima. Epidemiološka služba prikuplja i obrađuje uzorke, a po dobivanju rezultata bit ćemo na raspolaganju za sve dostupne informacije, poručili su za Danas.hr

Godišnji odmor jedan Zagrepčanin počeo je 30. srpnja na Malom Lošinju u hotelu, a nakon dva dana počeo je odmor iz pakla. U večernjim satima dobio je probavne smetnje, a sin idućega dana težu crijevnu virozu. Nakon njega se i mlađa kćer razboljela. Temperature do 40, učestale stolice i povraćanja.

Za Danas.hr kaže da je bio primoran prekinuti boravak u hotelu u Malom Lošinju i na kraju je završio na Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”. Kaže da mu je sin proveo jedan dana, a kći dva dana na njezi u dnevnoj bolnici na infuzijama. Službeno mu je potvrđena salmonela i E. coli, a mlađoj kćeri salmonela. “Na Klinici Dr. Fran Mihaljević su konstantno dolazile obitelji s malom djecom iz istog hotela. Dijelu ljudi je potvrđena salmonela”, tvrdi naš sugovornik koji je želio ostati anoniman. Navodno među zaraženima ima dosta djece.

Iz Lošinj Hotels&Villas poslali su odgovor na naš upit što se dogodilo i koje se mjere poduzimaju.

“Zdravlje i sigurnost naših gostiju su nam najvažniji i to je neupitan prioritet u našem poslovanju. Imamo informaciju da se nekoliko gostiju koji su boravili u hotelu Vespera suočilo sa zdravstvenim tegobama kojima još uvijek nije poznat uzrok, te im i ovim putem želimo brz i uspješan oporavak. Kao mjeru predostrožnosti poduzimamo dodatne aktivnosti kako bi našim gostima osigurali još veću razinu sigurnosti. Epidemiološka služba prikuplja i obrađuje uzorke, a po dobivanju rezultata bit ćemo na raspolaganju za sve dostupne informacije”, poručili su za Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari