NA OLUJU

Zastupnik Vučićeve stranke na Dinari podignuo srpsku zastavu: ”Popeo sam se na najveću srpsku planinu”

Foto: Facebook

Zastupnik Vučićeve Srpske napredne stranke u Narodnoj skupštini Srbije popeo se na Dinaru i, pa na svom Facebook profilu ostavio poduži tekst i, po svemu sudeći, podignuo srpsku zastavu.

Na Dinari iznad Knina bio je s još dvije dame, a sve zbog obilježavanja 26. obljetnice Oluje, pišu Vijesti.hr

“Hrvatska danas obeležava početak zločinačke vojne akcije “Oluja”. Upravo sam se popeo na Dinaru iznad Knina, najveću i najopevaniju srpsku planinu i na njenom najvišem vrhu Troglavu (1913) razvio srpsku zastavu”, napisao je, pa nastavio:

VIDEO DANA:

‘Da podsetim Hrvate ali i zaboravne Srbe….Da na današnji dan, dan koji Hrvati slave kao dan pobede a Srbi kao dan velike nesreće, Hrvate ali i zaboravne Srbe podsetim da je Dinara i srpska planina. Da podsetim Hrvate ali i zaboravne Srbe da su Dalmacija i Kninska krajina ništa manje srpske nego što su hrvatske.

Da podsetim Evropu i Ameriku, ogrezle u satanizaciji i terorisanju srpskog naroda, na 500.000 Srba u Hrvatskoj kojih više nema, jer su ih hrvatska vlast, vojska i policija pre tri decenije proterale iz njihovih domova i njihovog zavičaja, u najvećem etničkom čišćenju u Evropi posle Drugog svetskog rata”, dodao je Marić.

Ispod svoje objave dobio je pregršt komentara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari