PROPUST ORGANIZATORA

Zbog ustaških obilježja predsjednik Milanović odbio sudjelovati na obilježavanju VRO Maslenica!

Foto: Pixell

Hrvatski predsjednik i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Zoran Milanović došao je u Zadar gdje se obilježava 28. godišnjica Vojno-redarstvene operacije (VRO) Maslenica ’93, međutim, odbio je sudjelovati u svečanosti zbog ustaških obilježja!

Navodno se radi o dvije osobe koje su u protokolu sa spornim obilježjima, pišu Vijesti.hr

“Predsjednik to smatra propustom organizatora, a to je županija”, rekao je novinarima glasnogovornik Milanovića Nikola Jelić.

Tako se ponavljuju Okučani i obilježavanje akcije Bljesak kada je predsjednik također odbio sudjelovati u svečanosti, i to zbog obilježja HOS-a.

Inače, na svečanosti u Zadru osim Milanovića koji je otišao, sudjeluju ministar obrane Mario Banožić, ujedno i izaslanik predsjednika Vlade, i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga admiral Robert Hranj.

Najprije su položili vijenac i zapalili svijeću u spomen na poginule hrvatske branitelje kod Središnjeg križa na Gradskom groblju u Zadru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari