VELIKI SUMMIT

Zelenski stigao Hrvatsku! Snajperisti, dronovi, policija i vojska na svakom koraku, uklonjeni čak i kontejneri!

Dubrovnik je danas domaćin velikog summita na kojem će čelnici zemalja jugoistočne Europe dati podršku Ukrajini, osuditi rusku agresiju, a trebao bi se potpisati i novi sporazum koji nosi ime Dubrovačka deklaracija.

U gradu su, među ostalima, i ukrajinski predsjednik Vlodimir Zelenski, kao i premijer Andrej Plenković. Zbog ovog važnog političkog skupa na snazi su visoke mjere sigurnosti. Policija je na ulicama, s njima su policijski psi, postavljaju se trake, zabranjeno je parkirati oko Grada, a s tog područja su uklonjeni i kontejneri za otpad.

Također, na svim frekventnijim prometnicama te oko hotela nalazi se policija. Građanima je savjetovano da ne koriste svoja vozila, ako to nije nužno, jer se očekuju prometne gužve. Lokrum je danas zatvoren za posjetitelje. Policijski brod cijelo vrijeme kruži na relaciji Lokrum – Porat. Zbog održavanja summita nastavu nemaju Gimnazija Dubrovnik te Turistička i ugostiteljska škola, prenosi Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari