12. DAN RATA

Zelenskij u novom dramatičnom obraćanju: ‘Nećemo oprostiti. Ni Bog neće. Bit će sudnji dan’

Screenshot Facebook

‘Nisam danas čuo reakciju niti jednog svjetskog lidera…ni riječi, kao da su zapadni lideri nestali večeras’, poručio je ukrajinski predsjednik

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij kritizirao je u nedjelju zapadne čelnike zbog izostanka reakcije na prijetnju Moskve da će napasti ukrajinski vojno-industrijski kompleks.

U najnovijoj videoporuci poslao je i poruku Vladimiru Putinu

“Nećemo oprostiti uništene kuće. Nećemo oprostiti projektil koji je naša protuzračna obrana danas srušila iznad Okmatida. I više od 500 projektila koji su pogodili našu zemlju, naše ljude, našu djecu.

Nećemo oprostiti strijeljanje nenaoružanih ljudi. Uništenje naše infrastrukture. Nećemo oprostiti. Stotine i stotine žrtava. Tisuće i tisuće patnje. Ni Bog neće oprostiti. Ne danas. Ne sutra. Nikad. I umjesto oprosta, bit će sudnji dan.

Kaznit ćemo svakoga tko je počinio zločine nad našim civilima, na našoj zemlji. Naći ćemo svakog gada koji je pucao na naše gradove, na naše ljude, koji je bombardirao našu zemlju, koji je dao naredbu i stisnuo start. Neće biti mjesta na zemlji na kojem ćete se moći sakriti. Osim groba”, rekao je Zelenskij.

Moskva je u nedjelju objavila da ruske snage namjeravaju napasti ukrajinski vojno-industrijski kompleks, i to preciznim oružjem, piše dpa.

“Odvažnost agresora jasan je signal Zapadu da sankcije uvedene Rusiji nisu dovoljne”, rekao je ukrajinski predsjednik, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari