NISU JOJ OSTALI DUŽNI

Željka Markić htjela poniziti Let 3 pa dobila salvu uvreda: ‘Daj šuti, vaše mišljenje je nadasve bitno’

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Screenshot Twitter / RTL Danas

‘Jedino što je dobro u ovom Vašem upisu je jasna poruka svima koga ne volite… no, na Vašu žalost, u Zagrebu je tako kako je – Vi niste apsolutno nikakav faktor… i to Vas vjerojatno muči puno više nego što želite priznati’, stoji u komentarima

Predsjednica udruge “U ime obitelji”, Željka Markić oglasila se jučer popodne o nastupu Leta 3 na ovogodišnjem Eurosongu.

Nije se suzdržavala kritizirati, prema njenom, sve loše što su Letovci bili u Liverpoolu.

“Kakav fijasko za Let 3. Na paradi kiča i neukusa – nisu se uspjeli plasirati niti u prvih 10 – sa svojim kičem i neukusom. Unatoč svoj potpori (hrvatskih) medija koji tjednima skupa s Možemo i SDP-om uvjeravaju javnost da je doslovno goli car – super odjeven. Koji daveži…”, napisala je u svojoj objavi.

A onda je uslijedila hrpa reakcija na njezinu objavu – većina gdje se ljudi ne slažu s njome.

“Vaše mišljenje o Eurosongu je nadasve bitno! Sad možemo svi lakše spavati”, napisao je jedan korisnik.

“Šteta što se Vi niste natjecali na paradi kiča i neukusa, pobjeda bi bila zagarantirana”, komentirala je korisnica.

“Jedino što je dobro u ovom Vašem upisu je jasna poruka svima koga ne volite… no, na Vašu žalost, u Zagrebu je tako kako je – Vi niste apsolutno nikakav faktor… i to Vas vjerojatno muči puno više nego što želite priznati.”

“Daj Markićka šuti. Dosadila si i bogu i vragu. Kaj si ti napravila u svom životu osim kaj kritiziraš sve kaj nije u skladu s tvojim pokvarenim , vjerojatno i trulim mozgom”, samo su neki od komentara.

“Stručnjaci poput vas su imali svoje mišljenje, ali je narod koji shvaća smisao rekao 7. Kao i na izborima, bitan je glas naroda”, Prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari