SLUŽBENE BROJKE

Dostavljači ne prestaju raditi. Najskuplja narudžba 1400 eura, a jedan korisnik naručuje 4 puta dnevno

Građani su proteklih četiri godine najviše naručivali hamburgere, pizze i ćevape. Kada je riječ o namirnicama, voda se najčešće naručuje putem aplikacije, a najviše se traže pivo, mlijeko i banane

Prije četiri godine u Hrvatsku je stigao Glovo, a godinu kasnije, u vrijeme korone, enormno je porasla njihova potražnja od strane korisnika.

Glovo se trenutno nalazi u 29 gradova te surađuje s više od tri tisuće partnera.

Kako kažu iz ove tvrtke, u četiri godine isporučili su 12 milijuna narudžbi i prešli ukupno 52 milijuna kilometara na biciklima, skuterima ili u automobilima.

Zanimljivi su podatci što se najviše naručuje preko ove aplikacije, ali i koliko je koštala najskuplja isporuka.

Građani su proteklih četiri godine najviše naručivali hamburgere, pizze i ćevape. Kada je riječ o namirnicama, voda se najčešće naručuje putem aplikacije, a najviše se traže pivo, mlijeko i banane.

Kupac koji je izvršio najskuplju isporuku u protekle četiri godine je Riječanin koji je naručio pametni telefon vrijedan 10.829 kuna ili nešto više od 1400 eura, a jedan korisnik je u četiri godine napravio 1617 narudžba što je više od četiri dostave dnevno.

U Glovo aplikaciji možete pronaći svašta, od kutiji za selidbu, zavjesa, bazena na napuhavanje za djecu, boju za zidove ili gume za bicikle.

Tvrde da njihovi dostavljači dobivaju velik broj napojnica, stoga su hrvatski građani nedavno prepoznati kao oni koji su najčešće davali napojnice dostavljačima od svih 25 tržišta na kojima Glovo posluje, stoji u priopćenju, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari