STIŽE NEVRIJEME

Video | Žestoka oluja stigla u Hrvatsku: Nestalo struje u Zagrebu, u Zaprešiću pala tuča

U Hrvatskoj je upaljen crveni meteoalarm za zagrebačku i osječku regije. Lokalno prijeti grmljavinsko nevrijeme uz prolazno olujan vjetar i tuču

DHMZ je upalio crveni meteoalarm za zagrebačku i osječku regiju. Lokalno prijeti grmljavinsko nevrijeme uz prolazno olujan vjetar i tuču.Image

Foto: Screenshot DHMZ

Stižu i prve snimke oluje koja je protutnjala zagrebačkom regijom. U Facebook grupi “GAJNICE jučer danas sutra” objavljen je video u kojem se vide crni oblaci koji putuju nebom. Vjetar je snažno ljuljao stabla.

Na zagrebačkom Črnomercu pala je ogromna grana stabla. Prepriječila je put, pa tramvaj ne može voziti tračnicama. Iz ZET-a su priopćili da tramvaji ne voze prema Črnomercu.

“Zbog sanacije naponske mreže koja je oštećena uslijed pada stabla u Ulici Republike Austrije, obustavljen je tramvajski promet prema Črnomercu. Linije 2 i 6 preusmjerene su na Savski most, a linija 11 na Ljubljanicu. Putnike prevoze autobusi na relaciji Črnomerec-Prilaz baruna Filipovića-Zapadni kolodvor- Jagićeva-I. Kršnjavoga-Savska-Frankopanska-Ilica-Črnomerec”, priopćili su iz ZET-a. Također, zbog lošeg vremena ne radi ni žičara na Sljemenu.

Nevrijeme je prohujalo i u Zaprešiću. Ondje je padala tuča. Ceste su se zabijelile.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari