'IŠAO SAM BRATU'

Zoran Mamić o svom odlasku u BiH: ”Još sam slobodan čovjek, mogu kamo hoću!”

Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

‘Išao sam iz razloga da posjetim brata, jer ga nisam vidio više od sedam mjeseci, i išao sam sada dok imam priliku, dok se ne sprovede sva procedura’

Zoran Mamić, bivši trener Dinama i brat Zdravka Mamića, vratio se jutros u Hrvatsku. Kako je rekao u razgovoru s N1, u BiH je išao u posjet svom bratu, piše Net.hr.

‘Moram se pobrinuti za obitelj…’

“Sada mogu putovati i završavati stvari, naravno da trebam napraviti preduvjete da bih mogao ići služiti kaznu da se pobrinem za obitelj, za djecu, za unuku, za mamu, ima dovoljno posla”, izjavio je Mamić za N1.

Zoran Mamić otputovao je jučer u poslijepodnevnim satima u BiH te za svoje putovanje nije imao nikakvih zapreka. Iako je Zoran Mamić pravomoćno proglašen krivim, još uvijek je na slobodi jer mu zagrebački Županijski sud još nije poslao zahtjev za izdržavanje zatvorske kazne, što znači da nije imao ikakvu obvezu prema našem pravosuđu.

Tek kada mu od suda stigne poziv za izdržavanja kazne, Zoran Mamić će se morati odazvati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari