BORBA S KORONAVIRUSOM

Premijer Plenković potvrdio: ”Nastavlja se mjera od 4000 kn za očuvanje radnih mjesta!”

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Premijer Andrej Plenković je nakon užeg kabineta sazvao konferenciju za novinare na kojoj govori o epidemiji koronavirusa, cijepljenju, odluci Ustavnog suda i drugim aktualnim političkim temama. 

Plenković je na početku rekao da HZZ ovlastili da se i nakon travnja nastavi mjera za očuvanje radnih mjesta od 4000 kuna te dodao da je Vlada za to dosad potrošila više od 10 milijardi eura. Vlada će za ljude na Banovini nastaviti plaćati struju. Autoceste će nastaviti sa nenaplatom cestarine od Zagreba prema Sisku u travnju, pišu Vijesti.hr

“S obzirom na veći broj zaraženih, razgovarali smo, gledat ćemo u svim situacijama u kojima je slika lošija da se razmotri na prelazak na model obrazovanja C, odnosno online škole”, kazao je Plenković.

Podsjetimo, Andrej Plenković se jutros, s predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem i ministrom zdravstva Vilijem Berošem cijepio cjepivom AstraZenece, iako su sva trojica već preboljela Covid-19.

“Primili smo cjepivo. To je naš doprinos poruke da su sva cjepiva jednako učinkovita”, kazao je Plenković.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari