ČESTITKA

Župan Komadina uputio je čestitku svim učenicima i nastavnicima te im zaželio uspješan početak nove školske godine

Poštovani i dragi učenici,
Poštovani učitelji i nastavnici,

danas u novu nastavnu godinu kreće 28.650 učenika osnovnih i srednjih škola u Primorsko-goranskoj županiji. Za ovu, svima nama, drugačiju godinu pripremili smo se strpljivo i odgovorno.

Hvala svima koji su uložili puno truda da ova školska godina krene i da djeci osiguramo ono što je potrebno. Sukladno izazovnoj situaciji u kojoj se našao cijeli svijet, nastojali smo osigurati optimalna rješenja poštujići sva epidemološka pravila.

Zahvaljujem svim našim ravnateljima i nastavnicima, roditeljima, liječnicima i svima ostalima koji su pomogli i pružali podršku da škole budu sigurne za učenike i zaposlenike. Dosadašnja komunikacija i suradnja bila je uspješna te se nadam da ćemo i nadalje uspjeti balansirati između prava djece na bezbrižno obrazovanje i zaštite njihova zdravlja.

Primorsko-goranska županija stoji na raspolaganju za sva pitanja, pomoć i nedoumice. Tu smo za vas i za sve naše učenike. Svjesni smo da ima jako puno preporuka i uputa koje možda neće uvijek biti lako provesti, no vjerujemo kako ćemo svi zajedno uspješno odgovoriti na ove izazove.

Sretno svima, a vama draga djeco želim da svoje školske obveze s lakoćom izvršavate, uz puno zanimljivih i lijepih trenutaka.

Srdačan pozdrav i sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari