KRVAVA NUŠA S dečkom u autu imala spolni odnos pa ga zaklala. A onda zvala prijatelje i pitala za feštu…

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell

Bivšeg je dečka, s namjerom da ga ubije, ubola 9,5 cm dugim nožem u vrat te mu prerezala karotidnu arteriju

Vrhovni sud gotovo u cijelosti je prihvatio obrazloženje Županijskog suda u Varaždinu u presudi Nuši Bunić (23) za ubojstvo Nikole Tureka (30) u lipnju 2017. godine.

Odbacio je žalbu obrane Nuše Bunić i prihvatio žalbu tužiteljstva pa je tako povećao izrečenu kaznu s 12 na 14 godina zatvora. U to se računa vrijeme provedeno u pritvoru, u kojem se Nuša Bunić nalazi od 15. lipnja 2017. godine, piše Varaždinski.hr.

22.05.2019., Varaždin – Na Županijskom sudu izreČena je presuda NuŠi BuniĆ za ubojstvo bivŠeg decka Nikole Tureka. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Podsjetimo, Nuša Bunić teretila se da je 15. lipnja 2017. oko 3 ujutro na livadi na predjelu zvanom Beli kipi kraj Varaždina nožem dugim 9,5 centimetara ubola u vrat bivšeg dečka Nikolu Tureka s namjerom da ga usmrti. Prerezala mu je karotidnu arteriju.

Nuša je pobjegla s mjesta zločina dok je Turek, premda teško ranjen, svojim automobilom pokušao doći do bolnice. Međutim, zbog obilna krvarenja pao je u stanje šoka te dobio moždani udar. U Kumičićevoj ulici u Varaždinu onesvještenog ga je pronašao prolaznik. Prevezen je u bolnicu, no njegove su ozljede bile kobne te je dva dana poslije umro.

Obrana Nuše Bunić pokušala je dokazati da se Turek sam nabio na nož, da nož nije bio njezin, ali i to da joj je on prijetio nožem da se skine. No ništa od toga Vrhovni sud, kao ni prvostupanjski, nije prihvatio.

Povezani VIDEO: