KRIMEJA U SRCU

Pogledajte koju su poruku navijači Orijenta izvjesili na “ulazu” u Sušak!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Orijent 1919 na pragu je ulaska u Prvu HNL gdje bi vjerojatno u početku igrao na Stadionu Kantrida

O licenci koja bi to omogućila odlučivat će se sutra, a pred nogometašima Orijenta 1919, koji su se ovih dana vratili treninzima, još je i – vjerojatno – kvalifikacijska utakmica za popunu Prve HNL. Ukoliko “prolazak” u Prvu ligu igrači Orijenta ne dobiju za “zelenim stolom”, kao jedini drugoligaš koji uz Šibenika ima uvjete za igranje u Prvoj HNL!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U svakom slučaju, Orijentu se “smiješi” Prva HNL, što će objektivno donijet probleme zbog toga – gdje igrati. Kako stvari sada stoje, najizglednija je mogućnost da Crveni s Krimeje zaigraju, barem privremeno, na gradskom stadionu Kantrida, no ta se mogućnost, čini se, nikako ne dopada “Red Fuckersima”, navijačima Orijenta.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Upravo tako izjasnili se se danas nepoznati navijači Orijenta koji su na željezničkom mostu na Piramidi, na “ulazu” u (povijesno gledano) Sušak, izvjesili transparent s porukom: “S Orijentom i u 8. ligu – NA KRIMEJI”!

Time su navijači, ili dio njih, javno dali do znanja što misle o (privremenoj) selidbi Crvenih na Kantridu.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Ipak, dok se Krimeja ne dotjera po želji čelnika kluba, vjerojatno će se prvoligaški nogomet ponovno gledati na Kantridi.

U izvedbi “Crvenih s Krimeje”…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari